Afscheidswoorden van onze stagiaire Justine

Afgelopen vrijdag namen we afscheid van Justine De Brabander, onze stagiaire Handelswetenschappen van de UGent. Het was een plezier Justine in ons team te hebben en we delen graag haar beleving:

Na drie maanden stage neem ik afscheid van het Aquis team. Zonder twijfel de meest intensieve en interessantste training in mijn leven.

Ik kwam binnen als een studente zonder enige praktijkervaring in de sector, met enkel een theoretische achtergrond vanop de schoolbanken. Al snel kwam daar verandering in. De mensen achter Aquis gaven me een grondige opleiding en maakten me wegwijs doorheen de verschillende dossiers. Ze leerden me de kneepjes van het vak en benadrukten het belang om als een team samen te werken. Ieder dossier is belangrijk en wordt met de beste zorgen opgeleverd om elke klant zo goed mogelijk te dienen. Dit gaat alleen maar met een team die aan hetzelfde zeel trekt en openstaat om van elkaar te leren. Dat bewijzen jullie dag na dag!

Jullie hebben me ongelofelijk veel bijgebracht en dat allemaal in een ongedwongen, toffe sfeer. Ik kan zeggen dat jullie mijn stage gemaakt hebben: jullie gaven me de kans om te groeien en lieten het beste in mezelf naar boven komen. Het is een fantastisch gevoel om een bijdrage te kunnen leveren en een deel te zijn van het team.

Francis, Veerle en Louise-Marie, deze is recht uit het hart: Merci!

Tot in juli!

Groetjes Justine

We zien je graag terug voor een vakantiejob in Juli en veel succes met je thesis en eindexamens!

Het Aquis team

Francis, Veerle, Louise-Marie

Vlerick business school M&A monitor 2024
Vlerick business school M&A monitor 2024 Lees meer
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team Lees meer
Welkom Simon Coene
Welkom Simon Coene Lees meer
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs Lees meer