Voka Lab ‘groeien door overnames’ in samenwerking met Aquis

Net als vorig jaar verzorgt Aquis het Voka lab “Groeien door overnames”.

Wenst u in te schrijven of voor meer info klik op bijgaande link http://bit.ly/2jw8a3D

Tijdens dit LAB zoomen we in op het overnameproces en maken we u vertrouwd met de essentiële stappen en begrippen.

Als bedrijfsleider, manager of aandeelhouder bent u actief bezig met de strategische toekomst van uw bedrijf. Een onderneming kan groeien door autonome groei, maar ook door een ander bedrijf over te nemen, ook wel strategische overname genoemd.

Een bedrijf overnemen heeft zeker voordelen qua opstartkosten, synergiëen, kostenbesparing, opstap naar het buitenland, verticale of horizontale uitbreiding,… Maar met een bedrijfsovername kan ook heel wat mis gaan: een slechte strategische fit, de botsing van bedrijfsculturen, due diligence-fouten,…

Kortom, een bedrijfsovername vraagt heel wat voorbereiding. Tijdens dit LAB zoomen we in op het overnameproces en maken we u vertrouwd met de essentiële stappen en begrippen.

Doel: wegwijs in overnameland

We maken u tijdens dit LAB wegwijs in de wereld van mergers and acquisitions (M&A). Wat zijn de do’s en de dont’s? Verder verdiepen we ons in de bouwstenen en valkuilen van een waarderingsproces. We hebben ook aandacht voor de essentials in een due diligence-proces en de manier waarop een overname gefinancierd kan worden.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, Managers, aandeelhouders die strategisch bezig zijn met de toekomst van hun zaak en vertrouwd wensen te raken met het proces van een overname.

Trainer

FG
Vlerick business school M&A monitor 2024
Vlerick business school M&A monitor 2024 Lees meer
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team Lees meer
Welkom Simon Coene
Welkom Simon Coene Lees meer
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs Lees meer