Afix Group wil stapje hoger zetten met komst Dovesco

BART DE BRUYN – 20 DECEMBER 2017AALTER/ZWIJNAARDE – Afix is klaar voor een verdere internationale expansie. Om dat te verwezenlijken gaat het bedrijf uit Aalter samenwerken met Dovesco, de kapitaalvennootschap uit Zwijnaarde.Sinds de oprichting in 2004 is Afix voornamelijk actief in de productie, verkoop en verhuur van steigers en steigeronderdelen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Aalter zich verder ontwikkeld als een aanbieder van diensten, gaande van projectmanagement tot de uitvoering van complete steigerprojecten. Met het modulaire steigerbouwsysteem is Afix bovendien actief in verschillende sectoren zoals de bouw, petrochemie, scheepsbouw en evenementensector.

Stapje hoger

Afix heeft haar hoofdkwartier in Aalter, maar telt ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Turkije, Mauritius en Marokko. “We zijn klaar om nog een stapje verder te gaan. Dankzij de samenwerking met Dovesco zullen wij in staat zijn om enerzijds ons eigen vermogen te versterken en anderzijds de internationale expansie van Afix te ondersteunen”, zegt Christiaan Fleurbaey, ceo van Afix Group.

Dovesco is onderdeel van Domo Investment Group. De kapitaalvennootschap uit Zwijnaarde investeert in kleine en middelgrote bedrijven in een hechte samenwerking met eigenaars en ondernemers. De focus komt daarbij te liggen op lange-termijngroei, het genereren van duurzame waarde en het verzekeren van de continuïteit van de bedrijven waarin wordt geïnvesteerd.

Bron: http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/afix-group-wil-stapje-hoger-zetten-met-komst-dovesco/

Vlerick business school M&A monitor 2024
Vlerick business school M&A monitor 2024 Lees meer
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team
2 nieuwe stagiairs versterken het Aquis team Lees meer
Welkom Simon Coene
Welkom Simon Coene Lees meer
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs
Aquis verwelkomt twee nieuwe stagiairs Lees meer