Aquis nodigt u uit om samen met ons deel te nemen aan de 9e editie van de Mergers, Acquisitions & Buyouts conference van Vlerick Business School. Deze online editie gaat door op 24 februari 2021 van 9u00 tot 19u00. Krijg inzicht in hoe je je eigen bedrijf kan kopen, ontdek de effecten van de pandemie op M&A en krijg inzichten van succesvolle overnemers. 

Francis Gevaert, zaakvoerder en partner van Aquis, is de volledige dag aanwezig om jullie te woord te staan. Plan een online meetup in met Francis nadat je je registratie hebt voltooid zodat je zeker bent van je plaats!


Wanneer?
24 February 2021
 
 
Hoe laat?
9:00 AM – 7:00 PM
 
 

Waar?
Online, hosted via SwapCard
 
Voor wie?
SME owners, corporate M&A decision-makers, advisors, investors and anyone considering buying a business

Gebruik onze promocode “Aquis2021” en koop je ticket voor 50 euro (excl. btw) in plaats van 75 euro voor zowel de pre-conference in de voormiddag als de conferentie in de namiddag. 

Wil je meer informatie omtrent het programma of wil je graag je plaats bevestigen? Neem dan even een kijkje via deze link.